Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین ساعت ۰۸:۰۷ صبح روز شنبه ۴ تیرماه زلزله‌ای به بزرگی ۵/۶ ریشتر بخش‌هایی از هرمزگان را لرزاند. این زلزله در فاصله ۲۴ کیلومتری بندر چارک، ۲۶ کیلومتری جزیره کیش و ۵۶ کیلومتری جناح رخ داد.

مهرداد حسن‌زاده، مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان پس از این حادثه گفت: «تیم‌های ارزیاب به محل وقوع زمین‌لرزه اعزام شده‌اند و در حال بررسی خسارت‌های احتمالی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کانون اصلی زلزله داخل دریا و حدفاصل بندر چارک و جزیره کیش بوده است.»

مصدوم شدن ۲۳ نفر

همچنین، سعید پورزادی، رئیس ستاد مدیریت بحران کیش در این‌باره گفت: «پس از وقوع زمین‌لرزه ۲۳ نفر به علت مصدومیت به بیمارستان کیش مراجعه کردند که حال دو نفر از آنها بر اثر سقوط از ارتفاع مساعد نیست.»

پورزادی همچنین، با اشاره به احساس شدن شدت زمین‌لرزه در جزیره کیش و بیان اینکه ادارات دولتی و دستگاه‌های اجرایی جزیره تعطیل شدند، ادامه داد: «دانشگاه‌ها نیز روز شنبه تعطیل شدند اما با توجه به در پیش بودن کنکور سراسری برای بررسی همه جوانب جلسه اضطراری برگزار خواهد شد.»

دکتر مصطفی نادعلی، رئیس بیمارستان کیش درباره یکی از دو مصدوم بدحال گفت: «این جوان به‌دلیل سقوط از ارتفاع به بیمارستان منتقل شد و هم‌اکنون درحال دریافت خدمات پزشکی است. اغلب مراجعان هنگام ترک منزل یا فرار دچار مصدومیت شده‌اند. کمبود دارو در جزیره کیش وجود ندارد و به‌منظور خدمات‌رسانی بهتر تجهیزات اورژانسی ازجمله آمبولانس افزایش می‌یابد. اقلام ضروری خوراکی ازجمله آرد، آب آشامیدنی و دارو نیز به اندازه کافی در جزیره کیش وجود دارد. مشکلی در تامین سوخت وجود ندارد و شبکه آب‌وبرق نیز پایدار است. این زمین‌لرزه سبب ترس و وحشت مردم شده و نیروهای امدادی در حالت آماده‌باش هستند.»

سلحشور، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر هرمزگان  نیز با بیان اینکه تیم‌های عملیاتی به صورت میدانی در حال بررسی مناطق زلزله‌زده هستند و تا این لحظه گزارشی از خسارت اعلام نشده است، گفت: «آماده خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان احتمالی هستیم.»

وحشت مردم

مرادزاده، فرماندار بندرلنگه نیز گفت: «طبق بررسی‌های اولیه صورت‌گرفته، زلزله در شهرستان بندرلنگه خسارت جانی نداشته و سبب ترس و وحشت مردم و ترک‌خوردگی برخی منازل مسکونی شده است. تاسیسات آب، برق و تلفن در شهرستان بندرلنگه وصل است.» همچنین، رحیمی، بخشدار شیبکوه گفت: «زلزله مشکل خاصی در این بخش ایجاد نکرده و وضعیت آرام است. برق و تلفن این بخش نیز وصل است.»

عباس نوروزی، معاون اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان از تخریب قلعه آل‌علی بر اثر زلزله در بندر چارک خبر داد و گفت: «قلعه آل‌علی متعلق به دوره قاجاریه است.»

همچنین از صبح روز شنبه، پس از وقوع زلزله ۵/۶ ریشتری در بندر چارک، چندین پس‌لرزه زیر ۴ ریشتر نیز در این منطقه رخ داده است.

کد خبر 686205 منبع: شهروند برچسب‌ها زلزله خبر مهم

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: زلزله خبر مهم جزیره کیش زمین لرزه بندر چارک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۵۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟

قوانین ارث تعیین کننده افراد واجد شرایط برای دریافت سهم از اموال فرد فوت شده و میزان سهم هر یک از وراث است؛ در قانون مدنی ایران، سهم هر یک از وراث در قانون به طور دقیق مشخص شده است و با توجه به طبقه وراثی و درجه قرابت آنها با متوفی متفاوت خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع ارث خواهر و برادر ناتنی است؛ طبق قوانینی که برای تقسیم ارث در نظر گرفته شده، تنها کسانی از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند که با او رابطه سببی یا نسبی داشته باشند؛ رابطه نسبی به رابطه خونی مانند ارتباط بین فرد با پدر و مادر یا فرزندان و خویشاوندانش گفته می‌شود؛ در صورتی که فردی با دیگری ازدواج کرده باشد، رابطه بین آن‌ها از نوع سببی است و تقسیم ارث طبق این رابطه بین آن‌ها انجام خواهد شد.

گاهی مواقع ممکن است پدر یا مادر متوفی (کسی که فوت شده) از قبل ازدواج کرده باشند، یا اینکه ازدواج مجدد داشته و از همسر دیگرشان صاحب فرزند شده باشند؛ در این شرایط باید وضعیت ارث خواهر و برادر ناتنی فرد نیز بر اساس انحصار وراثت مشخص شود.

منظور از خواهر و برادر ناتنی، افرادی است که از طریق پدر یا مادر با فرد رابطه نسبی خواهری و برادری دارند؛ طبق ماده ۸۶۷ قانون مدنی، خواهران ناتنی پدری و ناتنی مادری از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند.

بر اساس مواد ۹۱۶ تا ۹۲۷ قانون مدنی، خواهر و برادر ناتنی، در طبقه دوم از طبقات و درجات ارث قرار دارند و در صورتی این افراد می‌توانند از متوفی (کسی که فوت شده) ارث ببرند که فرد دیگری در طبقه اول ارث وجود نداشته باشد؛ یعنی اگر متوفی (کسی که فوت شده) پدر، مادر، فرزند یا نوه (که جزو طبقه اول ارث هستند) داشته باشد، ارث به خواهر و برادر ناتنی نمی‌رسد.

در صورتی که در طبقه ارث چند برادر و خواهر ناتنی پدری وجود داشته باشد، سهم برادران دو برابر خواهر آن‌ها خواهد بود؛ اما در شرایطی که برادر و خواهر ناتنی مادری در طبقات ارث باشند، ارث به صورت مساوی بین آن‌ها تقسیم خواهد شد.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی پدری و هم خواهر و برادر ناتنی مادری در طبقه ارث حضور داشته باشند، اگر خواهر و برادر ناتنی مادری، یک نفر باشد، یک ششم ارث به او ارث خواهد رسید، بقیه دارایی‌ها برای خواهر و برادر ناتنی پدری متوفی خواهد بود.

در صورتی که خواهر و برادر ناتنی مادری بیش از یک نفر باشند، یک سوم ارث به او ارث خواهد رسید و مابقی ارث برای خواهر و برادر ناتنی پدری خواهد بود؛ اگر در طبقه دوم ارث، پدربزرگ و مادربزرگ و خواهر و برادر متوفی (کسی که فوت شده) حضور داشته باشند، در صورت وجود یک خواهر و برادر ناتنی مادری فقط یک ششم ارث به فرد خواهد رسید؛ در شرایطی که از خویشاوند مادری، یک جد (پدربزرگ) یا جده مادری (مادربزرگ) حضور داشته باشد، یک سوم ارث به وی (یک خواهر و برادر ناتنی مادری) رسیده و بقیه ارث برای سایر وراث خواهد بود.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی دارای خواهر یا برادر تنی باشند، خواهر و برادر ناتنی پدری ارث نمی‌برد و ارث تنها میان خواهر و برادر تنی و خواهر و برادر ناتنی مادری تقسیم خواهد شد.

کد خبر 750533

دیگر خبرها

  • آموزش پیش از ازدواج و خانواده به بیش از ۶ هزار زنجانی ارایه شد
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • دو طبقه‌شدن آزادراه کرج ـ قزوین ‌۶۰ هزار میلیارد ‌می‌خواهد
  • (ویدئو) لحظات نفس‌گیر نجات یک زن از لبه طبقه ۵۴ آسمان‌خراش
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید در روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید بین روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • دلیل پیشگوی هلندی درباره احتمال زلزله قوی در روزهای آینده
  • فروریختن یک ساختمان چند طبقه در آفریقای جنوبی/ ۳ نفر کشته شدند
  • آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟