Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام احمد حسن زاده در خطبه های نمازجمعه این هفته جزیره اظهار داشت: زلزله ۲ روز گذشته بندر چارک که در کیش هم احساس شد یک اتفاقی طبیعی است اما وقوع آن رعایت برخی نکات را به مردم و مسوولان گوش زد می کند.

وی اضافه کرد: این زلزله زنگ خطری است تا مردم، مسوولان، پیمانکاران و مهندسان ناظر در کنار اهتمام برای مقاوم سازی ساختمان ها به افزایش سطح ایمنی آنها نیز توجه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه کیش افزود: انتظار می رود تمام سازندگان و پیمانکاران ساختمانی همه قوانین مربوط به ساخت و ساز را به جد به منظور جلوگیری از بروز خسارت های جانی و مالی در حوادث مختلف طبیعی و غیرطبیعی رعایت کنند و مهندسان ناظر نیز رعایت این مسایل را به صورت ویژه پیگیر باشند.

وی همچنین بر غافل نشدن از دستورات معنوی در وقوع بلایا و حوادث طبیعی تاکید کرد و گفت: به تعداد هر زلزله ای که اتفاق افتاده است خواندن نماز آیات همانند نماز یومیه برای مسلمانان واجب شده است.

حجت الاسلام حسن زاده با تشکر از مدیریت خوب ستاد مدیریت بحران جزیره و فراهم کردن اسکان و اطلاع رسانی مناسب یادآور شد: از ابتدای وقوع زلزله با تشکیل این ستاد گروه های امدادی، انتظامی، بسیج، درمان و خدمات به صورت ویژه آماده ارایه خدمت شده و تا کنون نیز این امادگی در بالاترین سطح حفظ شده است.

دستگیری سارقان بانک ملی اتفاقی مبارک است

وی با اشاره به وقوع سرقت از صندوق امانات بانک ملی تهران اظهار داشت: وقوع سرقت برازنده جامعه اسلامی نیست اما عملکرد نیروهای انتظامی در دستگیری عاملان این سرقت در ساعات اولیه اتفاقی مبارک بوده و نشان دهنده اشرافیت فرماندهی انتظامی کل کشور به مسائل است.

امام جمعه کیش با بیان اینکه فراجا یک نهاد خدمت گذار با رسالت تامین امنیت و مقابله با ناامنی است افزود: خدمات فرماندهی انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش نیز در انهدام سه باند سرقت و جدیت در دستگیری مجرمان در جزیره قابل تقدیر و تشکر است.

نهادهای قضاییه رسیدگی به پرونده ها را تسریع دهد

وی افزود: با توجه به فرا رسیدن  سالروز شهادت شهید  بهشتی و یاران وی و هفته قوه قضاییه انتظار می روند متولیان قضایی کشور رسیدگی به پرونده ها را سرعت ببخشند و با تدابیر لازم به این خواسته ای به حق مردم جامعه عمل بپوشانند.

صرفه جویی لازمه برون رفت از چالش های انرژی است

حجت الاسلام حسن زاده با اشاره به اول تیر آغاز هفته صرفه جویی در مصرف آب اظهار داشت: آب و برق در کیش ۲ مساله مهم بوده و برای برون رفت از چالش های موجود آن این نعمت ها باید به درستی مورد استفاده قرار بگیرد.

برچسب‌ها کیش هرمزگان قوه قضاییه امام جمعه کیش زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش هرمزگان قوه قضاییه کیش هرمزگان قوه قضاییه امام جمعه کیش زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۵۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید بین روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت

"فرانک هوگربیتس هلندی" پیش از این نیز پیش بینی‌ وقوع زمین‌لرزه هایی با بزرگای ۶ تا ۷ ریشتر را برای نهم و دهم اردیبهشت ۱۴۰۲ در مناطق غربی و شمال‌شرقی ایران و عنوان کرده و پس از آن نیز در شهریور ۱۴۰۲ در توییتی، از زمین لرزه ای به قدرت ۸/۶ ریشتری مراکش خبر داده بود.

دکتر مهدی زارع، عضو هیئت علمی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی در خصوص ادعای اخیر وی به قدس آنلاین می گوید: فرانک هوگربیتس هلندی بدون انتشار هیچ دلیل یا مقاله علمی ادعا کرده بین ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت۱۴۰۳ زلزله قدرتمندی در دنیا رخ می دهد.

دکتر مهدی زارع، عضو هیئت علمی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی

این کارشناس هلندی جای خاصی را به عنوان محل رخداد عنوان نکرده است. این گونه پیش بینی ها در پهنه های گسترده ای صورت می گیرد. هورگربیتس علاوه بر ادعاهای اخیر خود، در اسفند ۱۴۰۱ مدعی شده بود در نواری در منطقه غربی ایران زلزله رخ می دهد.

زارع ادامه می دهد: در واقع این نوع ادعاها چه از سوی هوگربیتس و یا همفکرانش مطرح شده باشد، عملا پیش بینی محسوب نمی شوند چراکه آنان ناحیه ای را هدف می گیرند که به احتمال زیاد هر زمین لرزه ای که در آن پهنه لرزه خیز رخ دهد آن را به صحت پیش بینی خود ربط دهند.

شایعات بی پایه و اساس

استاد پژوهشکده زمین شناسی می افزاید: پرسش اصلی اینجاست که مردم جامعه ایران تا چه اندازه به شایعات ترسناک و بی پایه و اساس واکنش نشان می دهند؟

پیش بینی زلزله در هیچ مقاله علمی تبیین و تشریح نشده است؛ چراکه توانایی پیش بینی دقیق زلزله به ویژه در زمان کوتاه و بی درنگ، همچنان پدیده ای محدود و پر از چالش برای بشر است.چه خوب است مخاطبان هوگربیتس و تمام آنانی که به شیوه او مشغول به توسعه ایده های شبهه علمی خود هستند، موارد پیش بینی های اشتباه و غیر معتبر را نیز راستی آزمایی و بازتاب دهند تا صرفا یک زلزله مهم پیش بینی شده ششم فوریه ۲۰۲۳ موجب نشود تا همه دیدگاه ها و نظرات شان صحیح پنداشته شود.

این استاد دانشگاه بیان می کند: توجه به این نکته ضروری است که پیش بینی زلزله در هیچ مقاله علمی تبیین و تشریح نشده است؛ چراکه توانایی پیش بینی دقیق زلزله به ویژه در زمان کوتاه و بی درنگ، همچنان پدیده ای محدود و پر از چالش برای بشر است.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی اذعان می کند: در حال حاضر بیشتر زمین لرزه ها بدون هیچ هشداری رخ می دهند، این در حالی است که روش‌هایی برای شناسایی مناطق با خطر افزایش یافته است و پیش‌یابی و پیش‌بینی زلزله برای کوتاه مدت وجود دارد که توسط پژوهشگران زلزله شناسی آزموده می شود؛ اما به جرئت می توان گفت هنوز هیچ روش قابل اعتمادی به ویژه برای پیش بینی زمان دقیق زلزله وجود ندارد.

زارع می افزاید: هوگربیتس که زلزله شناس نیست، در حوزه ای مداخله می کند که تخصصی در آن ندارد، ولی با ایجاد فضایی هیجان انگیز در رسانه‌ها، پیرامون پیش‌بینی‌هایش هر روز توجه بیشتری از افکار عمومی را به خود جلب می کند؛ رفتاری که مصداق بارز شبه علم است.

وی ادامه می دهد: علاوه بر این، او به‌روزرسانی‌هایی را در مورد تحقیقات جدید مرتبط با فناوری پیش‌بینی زلزله و کاربرد آن در کشورهای مختلف در سراسر جهان ارائه می‌کند که همگی با سبک بصری منحصر به ‌فردی ارائه شده‌اند که درک آنچه را که در هر لحظه در حال وقوع است برای خوانندگان آسان می‌کند؛ بنابراین شکی نیست که این عده همچنان از طریق رسانه های اجتماعی مطالبی را مهمی را با ظاهری علمی و با به کاربردن برخی واژه ها و نمادهای تخصصی ارائه می کنند و از این طریق بر افکار عمومی اثر می گذارند، در حالی که منطق و استدلال علمی و شواهد کافی و قابل آزمون در مورد آن ها وجود ندارد.

عفت زارع

دیگر خبرها

  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • شهری در ایران که کوچه ندارد ! | ویدئو
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید در روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید بین روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • دلیل پیشگوی هلندی درباره احتمال زلزله قوی در روزهای آینده
  • شناسایی باند سارقان حرفه‌ای در هرمزگان
  • ذخیره‌سازی ۳۰ میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری هرمزگان
  • شناسایی و انهدام باند سارقان حرفه‌ای در هرمزگان
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد